Placebo се завръщат в България за нов концерт


Ако сте пропуснали някои от предишните гостувания на Placebo в България, ще можете да поправите грешката 3 юли 2017 година, когато една от най-добрите алтърнатив банди на последните две десетилетия ще свири в Пловдив. И по-конкретно - в Античния театър.

Гостуването на Placebo ще се осъществи по покана на рок радио "Тангра", които ще отбележат своя 11-и рожден ден. Самата група пък празнува 20 години на сцена, а гостуването й в България ще бъде част от световното им турне "20 years of Placebo".


Билетите за шоуто на Placebo в Пловдив се пускат в продажба още утре (16 декември). Хартийките ще могат да бъдат открити в мрежата на Eventim на цени от между 70 и 90 лева. Ако в деня на концерта има останали пропуски, те ще се продават с по 5 лева повече за всяка категория.

Placebo е алтърнатив рок банда, сформирана в Лондон през 1992 година. Първият и едноименен албум на групата обаче излиза през 1996, а след това следват още шест студийни проекта - Without You I'm Nothing, Black Market Music, Sleeping with Ghosts, Meds, Battle for the Sun и Loud Like Love.

През 2007 година Брайън Молко и останалите музиканти от Placebo гостуваха за втори път у нас, изнасяйки страхотен концерт в Зимния дворец в София. А както казахме - ако сте пропуснали предишните визити на бандата в България, постарайте се да поправите грешката си. Преживяването определено си заслужава.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни