Ако сте пропуснали някои от предишните гостувания на Placebo в България, ще можете да поправите грешката 3 юли 2017 година, когато една от най-добрите алтърнатив банди на последните две десетилетия ще свири в Пловдив. И по-конкретно - в Античния театър.

Гостуването на Placebo ще се осъществи по покана на рок радио "Тангра", които ще отбележат своя 11-и рожден ден. Самата група пък празнува 20 години на сцена, а гостуването й в България ще бъде част от световното им турне "20 years of Placebo".

Билетите за шоуто на Placebo в Пловдив се пускат в продажба още утре (16 декември). Хартийките ще могат да бъдат открити в мрежата на Eventim на цени от между 70 и 90 лева. Ако в деня на концерта има останали пропуски, те ще се продават с по 5 лева повече за всяка категория.

Placebo е алтърнатив рок банда, сформирана в Лондон през 1992 година. Първият и едноименен албум на групата обаче излиза през 1996, а след това следват още шест студийни проекта - Without You I'm Nothing, Black Market Music, Sleeping with Ghosts, Meds, Battle for the Sun и Loud Like Love.

През 2007 година Брайън Молко и останалите музиканти от Placebo гостуваха за втори път у нас, изнасяйки страхотен концерт в Зимния дворец в София. А както казахме - ако сте пропуснали предишните визити на бандата в България, постарайте се да поправите грешката си. Преживяването определено си заслужава.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар