Поп идолът Пинк стана майка за втори път. Певицата даде живот на момче - Джеймсън Муун Харт, който се роди на 26 декември. Едва вчера обаче тя обяви в Twitter за раждането му, публикувайки и негова снимка.

Джеймсън Муун Харт е втора рожба за Пинк и нейната половинка - мотокрос състезателя Кари Харт. Двамата вече имат четиригодишно момиченце на име Уилоу Сейдж.

"Джеймсън Муун Харт 26.12.2016", обяви щастливата вест Пинк в социалните мрежи, добавяйки и снимка на своето новородено:

Едва през миналия месец Пинк обяви, че е отново бременна, публикувайки няколко прекрасни снимки в социалната мрежа Instagram.

Поп певицата и нейната половинка Кари Харт са женени от 2006 година. През 2008 година те обявиха, че се разделят, но през 2010 стана ясно, че отново са заедно. През същата година певицата обяви в шоуто на Елън Дедженеръс, че тя и Харт очакват своето първо дете.

Тя публикува и снимка на своя съпруг в момент, в който той държи в ръце новородения си син:

I love my baby daddy ?

A photo posted by P!NK (@pink) on


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар