През миналия месец Алиша Бет Мур, по-позната с артистичния си псевдоним Пинк, разкри, че е бременна със своето второ дете. Тя и съпругът й Кари Харт вече имат едно момиче - петгодишната Уилоу, която предстои да се сдобие с братче или сестриче.

През миналия месец поп певицата за първи път показа наедрелия си корем, публикувайки в Instagram следната снимка с кепшън "Surprise!"

Surprise!

A photo posted by P!NK (@pink) on

Сега, месец по-късно, поп дивата и дъщеря й Уилоу отново си направиха обща снимка, този път дори по-артистична от миналия път. На нея малката Уилоу е хванала майка си през корема, докато самата Пинк, гола до кръста, крие гърдите си в шепи. Около пъпа на певицата пък можем да видим красиво украшение. А съдейки по усмивката на Пинк, можем да предположим, че тя се намира в един наистина щастлив етап от живота си. И как няма!

?the snuggle is real ? :@deborahandersoncreative hair: @pamwiggy hands: willow sage

A photo posted by P!NK (@pink) on

Не всички снимки на бременната певица са толкова професионално направени, естествено. Наскоро тя публикува забавна снимка от своята кухня, която, предполагаме, всички майки могат да припознаят като нещо добре познато им, що се отнася до трудностите на това да очакваш дете.

"Когато топленето на безкофеиновото кафе в микровълновата се превърне в извинение да седнеш на пода и да си починеш за известно време...", написа с чувство за хумор поп дивата.

Пинк има репутацията на знаменитост, която ревниво пази личния си живот в тайна. Явно обаче този път тя е решена да направи изключение, споделяйки тези щастливи моменти с феновете си.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар