На 7 февруари (неделя) от 19:00 ч. можете да гледате безплатно в Театър "Възраждане" постановката "Табу" на режисьора Георги Михалков.

Повод за представлението със свободен достъп е честване на годишнина от смъртта на автора на пиесата Карл Джераси.

Той е не само талантлив драматург, чийто 12 пиеси се играят с огромен успех в цял свят, но и успешен химик, останал в историята като „бащата” на хапчето антибебе.

В ролите на главните действащи лица на българска сцена влизат актьорите - Даниел Цочев, Филипа Балдева, Валерия Кардашевска, Ивет Радулова и Тодор Доцев. Публика в залата ще се приема до запълване на всички седящи места.

Пиесата "Табу" на Карл Джерси разказва за вечното противопоставяне между предразсъдъците на миналото с идеите на модерните времена.

Житейските избори на главните герои водят до експлозивна смес от комични ситуации и сериозни проблеми, в която петима души отчаяно търсят съвремените измерения на нормалното.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар