След като съвсем наскоро Pharrell ни зарадва с най-новия си музикален проект, носещ името "Freedom", сега 42-годишният изпълнител представи и официалното видео към песента. И трябва да признаем, че чакането определено си струваше. Американецът винаги е бил човек, който много добре си изпипва нещата и никога не пуска проект, само заради самата идея да го направи.

Както и предполага името на проекта - "Свобода", видеото на трака акомпанира по перфектен начин неговата тематика, свързана с определени расови проблеми и липсата на справедливост в света, в който живеем. Можем само да кажем, че винаги е хубаво, когато най-известните артисти засягат такива теми. Това е начинът, по който тези проблеми могат да стигнат до максимално много хора, които иначе не биха се замислили. Иска ни се възможно най-много хора от света на ентъртейнмънт индустрията да го правят.

Режисьор на видеото е Пол Хънтър, като ние определено останахме впечатлени от крайния резултат. Вижте го сами:

 

Съчетаващ кариера на артист и супер успешен продуцент, името на Pharrell отдавна е синоним на безупречно качество. Той е носител на впечатляващите десет награди "Грами", както и на множество други призове. Важна част е от бандата N.E.R.D., която също сама по себе си е сред големите имена на музикалната сцена. Работи в различни жанрове като хип-хоп, R&B, фънк и поп.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар