Пет приложения, които трябва да изпробвате още сега


Защо ви е нужен смартфон, ако не се възползвате редовно от новите приложения, които се разработват за вашата операционна система?

Тъй като пазарът на мобилните приложения е неимоверно динамичен и не спира да ни изненадва с нови предложения, ние ще продължаваме да следим най-интригуващите от тях, които можете да изпробвате на вашите устройства.

За днес сме ви притотвили пет приложения, които по един или друг начин може да ви се сторят полезни или интересни.

Hang w/

Hang with

Hang w/ е атрактивно предложение за лайв стрийминг, което ще ви накара да се чувствате така, сякаш имате собствено телевизионно шоу. Приложението ви позволява да печелите от реклами между различните стрийминг сесии, като можете да създавате и собствени pay-per-view събития, стига да има кой да плаща за тях, естествено. Ако например сте музикант или друг тип артист, можете да организирате собствен концерт в хола си и да продавате билети, чрез които стриймът ви да бъде достъпен за желаещите да го видят.

Линк за iOS | Линк за Android

Live GIF

Live GIF

Едно от интересните нови неща по отношение на iPhone 6S и iPhone 6S Plus е функцията на т.нар. "Live Photos", която ви позволява лесно да създавате кратки клипчета тип GIF, докато използвате камерата си. Единственият проблем с тях е, че трудно можете да ги споделите с хора, които все още нямат последния iPhone. Live GIF обаче ви позволява да елиминирате и този проблем, като приложението конвертира вашите Live Photos в стандартен GIF формат, който можете лесно да споделите с останалите.

Линк за iOS ($1.99)

Makibot Evolve

Makibot

Геймъри, нещо и за вас. Makibot Evolve е забавна игра за iOS, която ще ви застави да скачате, и скачате, и скачате, докато събирате монети, които по всичко изглежда - са нужни на смешното на вид човече, което управлявате. Не си мислете обаче, че Makibot Evolve е лесна игра. Напротив, на моменти геймката е изненадващо трудна, тъй като има не малко препятствия, чиято основна цел е да видят сметката на вашия герой.

Линк за iOS

Shuggie

Shuggie

Shuggie е симпатично приложение, което ви позволява да нанасяте емоджита върху вашите снимки и да създавате кратки анимирани клипчета. Изпълнението на задачата е лесно - изберете снимка от вашата галерия и нанесете избраното от вас емоджи на определено място, докато приложението записва целия процес. Можете да подбирате точен размер и разположение на емоджито, а всеки клип може да бъде споделян от вас като GIF, да бъде съхранен като видео или да бъде споделен директно в Instagram.

ЛИНК за iOS

The List

The List

Обичате списъци? Не можете да живеете без тях? Тогава The List е може би точно за вас. Приложението е нещо като социална мрежа за списъци, чрез което можете да създавате различни такива или да разглеждате тези на останалите хора. На нас лично ни звучи доста странно, но кой знае - може и за някои хора да е гениално.

ЛИНК за iOS

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни