Ако поне малко се интересувате от клубния живот в България, то няма как името на Мартен Роберто да не ви е познато.

От дълги години Мартен се изявява като диджей в някои от най-добрите клубове у нас. Има солиден опит и като радио и телевизионен водещ, а всичките му ангажименти винаги са били обединени от едно единствено нещо - музиката. И любовта към нея.

Този петък Мартен отново ще се качи зад пулта, участвайки в едно от най-добрите събития на YALTA CLUB за настоящия месец - гостуването у нас на Jazzanova. Тук можете да видите повече детайли около събитието, което можете да следите и във Facebook.

Броени дни преди визитата на Jazzanova в YALTA CLUB, решихме да поразпитаме Мартен Роберто за някои от любимите му парчета. Ето какво ни каза той.

Вижте още любимите парчета на: Григовор, Жлъч, Kottarashky, DJ Akasha, Атила и Свилен Ноев.

NxWorries - Lyk Dis

https://www.youtube.com/watch?v=KcJ4VR8EvtQ

 

"Anderson Paak и Knxwledge без никакво усилие са най-куул хората на музикалната сцена в момента. Техният албум ми е на repeat от месеци!"

Seal x Gallant // In the Room // Ep. 2

 

"Аз съм фен на соул и R&B музиката. Gallant ми даде точно това, но пречупено през призмата на 2017 година. А тази версия с участието на Seal е наистина впечатляваща."

Robert Glasper - Yet To Find feat. Anthony Hamilton

 

"Robert Glasper прави някои от най- значимите продукции през последните десет години. В този проект влизат много любими музиканти и певци, но точно това парче, с вокалите на Anthony Hamilton, мисля, че е изключително красиво."

Dirty Projectors - Little Bubble

 

"Говорейки за соул и R&B, препоръчвам да се запознаете с тази формация. Продукцията на Dirty Projectors според мен е чудовищна."

Rooftop Sessions - DAYO - Good week+Wonderly+Onokaya

 

"В България се прави музика на световно ниво! Трябва да се интересуваме и да слушаме повече, защото такива са нещата, които заслужават да изкарат българското изкуство пред целия свят."

Автор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Напишете коментар