Да изпълниш основната песен във филм за Джеймс Бонд е особена чест, за която всеки музикален артист си мечтае. Достатъчно е да кажем, че подобна възможност вече се е откривала пред артисти като Мадона, Бионсе, Адел, Том Джоунс, Тина Търнър, Шърли Беси и много други.

За последно това стори любимката на младото поколение Били Айлиш, която изпълни композицията "No Time to Die" за едноименния "Бонд" филм от 2021 година.

Според някои експерти, фаворити за следващия филм от поредицата са имена като Хари Стайлс, Ед Шийрън, Люис Капалди и дори самият сър Елтън Джон.

Уилям Каджани е политически анализатор в Star Sports, като пред Daily Mail той даде своите прогнози в това отношение. "Следващият филм за Джеймс Бонд се дискутира все повече и повече. Изглеждат все по-големи шансовете Хари Стайлс, една от големите музикални звезди в света в момента, да е артистът, чийто глас ще чуем", каза Каджани.

Той добави: "Не трябва обаче да забравяме Ед Шийрън, чиято музика вече чухме във филми като "Хобит". Неговите шансове се равняват на 8/1, докато винаги популярният Люис Капалди, следва с 10/1".

Хари Стайлс е смятан за фаворит в случая, като букмейкърите му дават шансове от 7/1 да е следващото голямо музикално име във вселената на Джеймс Бонд.

Иначе остава неясно кой ще бъде следващият агент 007 след оттеглянето на досегашния титуляр Даниел Крейг. Смята се, че фаворити за ролята са имена като Арън Тейлър-Джонсън и Хенри Кавил. Скорошна анкета в британските медии показа, че голяма част от публиката иска да види в ролята и Идрис Елба, но самият той заяви, че не се вижда като Бонд в бъдеще. Освен това, продуцентите на поредицата искат да ангажират по-млад актьор, за да могат да работят дългосрочно с него.

Както е известно, обикновено актьорите, играещи Бонд, го правят в период от поне десетина години, което прави възрастта на хора като Идрис Елба по-голям проблем в случая. Чернокожият актьор е на вече 51 години.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар