Перфектен косплей на тема "Междузвездни войни: Силата се пробужда"


От премиерата на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" отмина повече от месец, но не би било пресилено ако кажем, че светът все още се вълнува нескрито от Епизод VII на една от най-епичните филмови саги в историята.

Макар и без вещата режисура на създателя на епоса Джордж Лукас, който отстъпи режисьорката палка на Джей Джей Ейбрамс, "Силата се пробужда" счупи сериозен брой бокс офис рекорди, превръщайки се в един от най-успешните филми в историята. Поне от гледна точка на цифрите.

Не е изненадващо, че "Силата се пробужда" представлява сериозен интерес и сред най-добрите косплейъри на планетата. И докато често попадаме на творчеството на запалени любители, нямаше как да не останем възхитени от това, което са сътворили двама професионалисти в сферата на косплея.

FenixEmber е Кайло Рен, докато Nixie Sweet е Рей. А както можете да се досетите, двамата по изящен начин пресъздават една от най-епичните сцени в лентата - битката между Кайло Рен и Рей.

4

Двамата косплейъри са се справили толкова добре, че изглеждат досущ като двамата актьори Адам Драйвър и Дейзи Ридли. Костюми, грим, прически - всичко е пресъздадено по един съвършен начин. Е, да - при светлинните мечове е поиграл и Photoshop, но за съжаление все още реални светлинни мечове не са измислени от хората.

2

По впечатляващ начин е пресъздадена е и обстановката, където протича драматичният дуел между Кайло Рен и Рей. Поне за нас, този косплей е доказателство, че когато се отделя достатъчно внимание на детайлите, няма как крайният резултат да не е задоволяващ.

3

1

5

7

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни