Pavell & Venci Venc' представиха официално видеото към своя последен сингъл "Момичето от квартала". Двамата артисти на "Вирджиния Рекърдс" представиха песента за първи път по време на Годишните награди на БГ Радио, а сега парчето се сдоби и с официално видео.

Автори на инструментала са Pavell и Искрен Тончев - Искрата, като в него се комбинират лирични китарни мотиви и динамичен бийт. Основната идея на текста, написан от самите Pavell & Venci Venc', е удар по клишето за перфектната жена с образа на несъвършеното, но много "по-истинско" момиче – "момичето от квартала".

Видеото на "Момичето от квартала", режисирано от Люси Иларионов е "квартално", хванало е моменти от ежедневието на Павел и Венци и компанията им, уловило е духа на града, какъвто го усещат те двамата. В клипа участват някои от най-близките хора на момчетата, включително и приятелката на Венци – бившата адреналинка Пепи, певицата Ирина, танцьорът от "Макоза ностра" – Реми и други. За визията на Pavell & Venci Venc' екипът е избрал модели на Massive By Blok.

Вчера, 1-ви септемри, Pavell & Venci Venc' станаха първите български артисти със собствени стикери в световното приложение за онлайн телефонни разговори и текстови съобщения Viber. Пълният пакет от 22 стикера, озаглавен 'Setaabrat', е достъпен за период от 3 месеца и може да бъде теглен безплатно от магазина на Viber.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар