Новите имена, които се присъединяват към Фестивал на цветовете, са - хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc' и станалите популярни с участието си в X Factor -  Михаела Маринова и Кристиaн Костов. Най-цветният фестивал ще се състои на 2 юли на открито в Sofia Ring Mall.

Освен изброените звездни имена, в програмата на фестивала участие ще вземат и првицата Дияна Панчева - DIYAH, DJ Sava от Camp Session, хип - хопъра Super Sholo и DJ-те от Sofia Cartel, както и вече обявените The Top Stoppers и DIA feat. Spazum и бийтбокс надеждата Tino.

Носителите на наградата за 2016 г. на БГ радио за дует Pavell & Venci Venc' ще взривят сцената на Фестивал на цветовете с хитовете си "SeTaaBrat", "Знаеш ли кой видях?" и още много други.

Михаела Маринова познаваме като финалистка от участието й в третия сезон на X Factor. Дебютният самостоятелен сингъл „Стъпка напред” на  Михаела излиза през май 2015. Кристиан Костов, който завърши втори на финала на четвъртото издание на музикалното риалити, също ще зарадва с изпълненията си публиката на Фестивал на цветовете.

Всеки, който няма възможност да присъства на новата дата на Фестивал на цветовете, може да върне своя билет в офисите на Eventim.bg и Ticketlogic най-късно до 28 юни. Билети за най-цветния фестивал могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата странa на промоционална цена от 25 лв., билет от 35 лв. с включени 4 торбички цветен прах, 45 лв. с 9 торбички цветен прах. Tорбички с цветен прах ще се предлагат и на място по време на събитието.

COLOUR_FEST_06_2016

Линк към билети в Eventim: http://www.eventim.bg/bg/bileti/festibal-na-cbetobete-2016-sofia-tba-420702/event.html

Линк към страницата на Фестивал на цветовете във Фейсбук: https://web.facebook.com/HoliColourFestivalBulgaria/?fref=ts

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар