Оу Ти Фагбенъл ще изиграе Барак Обама в "Първата дама"


Актьорът от "Историята на прислужницата" Оу Ти Фагбенъл ще изиграе американския президент Барак Обама в предстоящия нов сериал "Първата дама" на Showtime.

Новият сериал ще опита да покаже функцията на Белия дом през очите на някои от най-значимите "първи дами" в историята на САЩ. Джилиан Андерсън от "Досиетата Х" ще изиграе ролята на Елинор Рузвелт, докато прелестната Мишел Пфайфър ще влезе в ролята на Бети Форд. Не на последно място, в сериала ще видим и Виола Дейвис, която ще изиграе Мишел Обама - половинката на Барак Обама и със сигурност една от най-обичаните първи дами в американската история.

Вече знаем кой ще влезе и в ролята на Барак Обама. Това е Оу Ти Фагбенъл, когото публиката познава от ролята му в хитовата продукция на Hulu "Историята на прислужницата".  Скоро ще го гледаме и в "Черната вдовица" на Marvel, където той ще влезе в ролята на Мейсън. През миналата година той написа, режисира и игра в Maxxx, а освен това има участие и в друг добре познат сериал - "Доктор Ху".

Оу Ти Фагбенли
Оу Ти Фагбенъл в "Историята на прислужницата"

На този етап все още няма обявена дата за премиера на "Първата дама". Знаем обаче, че режисьор ще бъде Сузане Биер, чиято работа гледахме наскоро в добилия голяма популярност "Отмяната" на HBO. В актьорския каст на сериала е и Арън Екхарт, който ще изиграе президента Джералд Форд. Сценарист е Арън Кули, който е и сред продуцентите на проекта.

Барак Обама е 44-ият президент на САЩ. Той е първият афроамериканец, избран на позицията и служи два мандата в периода между 2009 и 2017 година. Член на Демократическата партия, Обама се жени за половинката си Мишел през 1992 година. През 2005 година той става сенатор в Илиноис, правейки важна стъпка към бъдещето си президенство. Днес Обама е считан за един от най-харизматичните мъже, които Белия дом е "приютявал" в последните няколко десетилетия.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни