"Отрядът самоубийци" на режисьора Джеймс Гън е понастоящем комиксовият филм с най-висок рейтинг в платформата Rotten Tomatoesпо-висок от всяка друга продукция на DC или Marvel, излизала до този момент на голям екран.

"Отрядът самоубийци" е римейк на филма "Отряд самоубийци" на Дейвид Ейър от 2016 година. Тогава лентата отбеляза успех в боксофиса и заработи почти 750 милиона долара, но остави смесени впечатления сред феновете. Това подтикна DC да направят нов опит да реализират идеята, но този път с друг режисьор - Джеймс Гън ("Пазители на Галактиката").

Изглежда, че магията на Джеймс Гън е проработила. В Rotten Tomatoes за момента има регистрирани 68 ревюта на филма, а цялостната оценка е впечатляваща - 99%. Това е с пет процента повече от "Тъмния рицар" на Кристофър Нолан, който бе лидер сред филмите на DC до този момент.

На този етап "Отрядът самоубийци" се оценява по-високо и от най-добре приетите филми на Marvel в Rotten Tomatoes - "Черната пантера" (96%), "Отмъстителите: Краят" (94%), "Железният човек" (94%), "Тор: Рагнарок" (93%) и т.н.

За високото качество на лентата свидетелстват и ревютата на повечето медии, които определят продукцията като супер вълнуваща и забавна.

В "Отрядът самоубийци" Джеймс Гън събира впечатляващ актьорски състав, в който личат имената на Идрис Елба, Марго Роби, Джон Сина, Виола Дейвис, Пийт Дейвидсън, Нейтън Филиън и др.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар