Отложиха продължението на "Венъм" за 2021


Кризата около COVID-19 продължава да размества пластовете и в кино индустрията. Sony обявиха, че продължението на "Венъм" ще бъде изтеглено за лятото на следващата 2021 година. Освен това, компанията обяви и новото официално име на лентата, която ще носи названието Venom: Let There Be Carnage.

По първоначални планове вторият "Венъм" трябваше да бъде на голям екран през есента на тази година. Пандемията от коронавирус обаче промени премиерните дати на някои ключови продукции, което доведе и до тази рокада. Новата официална дата на "Венъм" 2 е 25 юни 2021 година. За тази дата бе планиран новият "Батман" на DC, но филмът за Тъмния рицар ще излезе няколко месеца по-късно - на 1 октомври 2021 година.

 

В главната роля във "Венъм" 2 отново ще видим Том Харди, когото скоро ще гледаме и в ролята на мафиотския бос Ал Капоне. Режисьор на филма е друг британец - Анди Съркис, който ще има задачата да повтори успеха на първата лента, генерирала приходи от над 850 милиона долара. Автор на сценария е Кели Марсел, докато едно от новите лица във филма е добре познатият ни Уди Харелсън. Това се очакваше, имайки предвид, че Харелсън имаше кратко камео в самия финал на първия "Венъм".

Венъм е един от персонажите на Marvel, чийто права за филмиране се държат от Sony. Пример за друг такъв е Спайдър-мен, поради което феновете очакват в определен момент двамата герои да се срещнат и на кино екрана.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни