Феновете на касовия сериал на Hulu "Историята на прислужницата" бяха сюрпризирани с неприятна новина. За съжаление, четвъртият сезон на шоуто ще дебютира едва през следващата 2021 година. Причина за това е пандемията от коронавирус, която обърка плановете на създателите на сериала и стрийминг платформата Hulu.

Снимките на сезон 4 на "Историята на прислужницата" бяха в ход през месец март, когато пандемията достигна плашещи мащаби. Това наложи спирането на всякакви кино и ТВ продукции, което обърка плановете на студиа и филммейкъри. По план сезон 4 на шоуто трябваше да стартира през есента, но очевидно това няма как да се случи.

"Историята на прислужницата" е един от най-въздействащите сериали, които сме гледали в последните години. Шоуто е базирано върху едноименния антиутопичен роман на Маргарет Атууд. В главната роля е Елизабет Мос, която и до днес не спира да ни удивлява с играта си. Наскоро Мос разкри, че екипът е успял да снима едва две седмици новия сезон, преди продукцията да бъде спряна.

През месец юли 2019 година "Историята на прислужницата" очаквано бе подновен за четвърти сезон. Сериалът е многократно награждаван, включително на наградите "Еми".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар