Филмът по популярната гейминг поредица Uncharted бе отложен за началото на 2022 година. Това бе официално обявено от Sony, които стоят зад проекта. Точната дата на премиерата на лентата е вече 11 февруари 2022 г.

Екранизацията на Uncharted определено е проект, който няма особено голям късмет, ако можем да се изразим така. Дълго време продукцията бе в застой, като множество пъти бе сменен и режисьорът, който трябваше да я осъществи. В крайна сметка на режисьорския стол ще седне американецът Рубен Флейшер, а в ролята на протагониста Нейтън Дрейк ще видим звездата от "Спайдър-мен" Том Холанд. Имена като Марк Уолбърг и Антонио Бандерас също са част от актьорския състав.

По план лентата трябваше да излезе през тази година, но пандемията от коронавирус обърка плановете на всички големи студиа и филмови компании.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар