Както можеше и да се очаква, Warner Bros. и Marvel Studios отложиха премиерата на "Черната вдовица" със Скарлет Йохансон. Лентата, която е първа за Marvel за тази година, трябваше да дебютира в киносалоните на 1 май. Пандемията от COVID-19 обаче няма да позволи премиерата да се състои.

Така "Черната вдовица" следва пътя на много други продукции, които също бяха отложени заради вируса. Междувременно бе изчислено, че загубите на Холивуд могат да достигнат 20 милиарда долара заради пандемията.

"Черната вдовица" трябваше да даде начало на следващата фаза от филмите на Marvel. Той е един от двата планирани филма за годината, като вторият е "Вечните" с Анджелина Джоли, Ричард Мадън, Кит Харингтън, Салма Хайек и др.

"Черната вдовица" отново ще ни представи прелестната Скарлет Йохансон в ролята на Наташа Романоф, като събитията от филма ще следват тези от "Първият отмъстител: Войната на героите", предшестващ случилото се в епичния "Отмъстителите: Война без край".

Освен Скар Йо, участие в лентата ще вземат още имена като Дейвид Харбър от Stranger Things, Флоренс Пю и носителката на "Оскар" Рейчъл Уайз. Режисьор на продукцията е Кейт Шортленд.

Междувременно новият филм за Джемс Бонд "Смъртта може да почака" бе отложен за месец ноември, а снимките на новия "Батман" бяха преустановени заради пандемията.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар