Феновете на електронната музика в България ще имат възможността да изживеят вълшебни мигове във вечерта на 5 март, защото още първото събитие, отбелязващо 20 години от раждането на METROPOLIS, ще им предложи уникални емоции със световнопризнатите диджеи Сам Паганини и Алън Фицпатрик.

На 5 март зала 4 на Интер Експо Център в София ще приеме най-мащабното електронно парти от поредицата Future Heroes под надслов HEROES TOTAL, като първите 500 промо билета за шоуто на Сам Паганини и Алън Фицпатрик бяха изчерпани за по-малко от 72 часа, съобщават организаторите.

Всяка една година поредицата Future Heroes ни запознава с най-актуалните нови имена от света на електронната музика, но и редом с вече утвърдените и познати артисти. Водени от силно изострения си нюх за посоката на развитие на електронната музика, именно METROPOLIS представиха пред българската публика двата госта на HEROES TOTAL – първоначално като герои от бъдещето, а днес – като звезди от настоящето.

През последните три години кариерата на Сам Паганини търпи главозамайващ възход. Той цени музикалните традиции, но умело щампова собствения си модерен отпечатък върху тях. Това го прави особено привлекателен за бързоразвиващата се денс култура, която обича секси, грууви и откровено танцувални тракове, които не оставят никого безпристрастен и неподвижен на дансинга.

Алън Фицпатрик
Алън Фицпатрик

До него, за да ни потопи още по-дълбоко в дебрите на музиката, застава и Алън Фицпатрик. Британецът избухна силно през 2015-а с редица участия в най-престижните клубове и  фестивали в света, като за кратко изгради безупречна репутация и героичен статус сред публиката и колегите си. Този успех идва не само заради линията на клубно ориентираното техно, която артистите от Drumcode следват, но и заради нестихващото желанието на Алън Фицпатрик да експериментира с музиката си. Понякога с феноменални женски вокали и танцувален груув, понякога с фънки елементи, а друг път – изцяло насочени към хипнотичните басови вибрации на ръба на класическия джънгъл.

По всичко личи, че ни предстои дълъг полет към бъдещето на крилете на най-големия и най-стар промоутър на мегапартита в България. И понеже с юбилея си METROPOLIS взимат особена преднина в техно летоброенето – let's go back to the future!

Нормалните билети за събитието на цена от 35 лева са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/869853823112141/

Metropolis: https://www.facebook.com/MetropolisDJs

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар