Сестрите Джиджи и Белла Хадид са сред най-успешните модели в света в настоящия момент. И по всичко изглежда, че им е било писано да станат такива. Поне до такива изводи стигаме, гледайки Instagram-а на Джиджи и една определена снимка, която видяхме там.

23-годишният топмодел сподели детска снимка, на която двамата със сестра ѝ са още много, много малки. Това обаче не им пречи да позират умело пред обектива, явно играейки си на модели. "Месецът на модата започва!", гласи кепшънът под снимката, оставен от Джиджи.

 

View this post on Instagram

 

fashion month begins ! @bellahadid

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Видно е, че двете момичета са обули обувките на мама, вече тренирайки за появата си по котешката пътечка.

Но истина е, че двете сестри стартираха рано своята кариера на модели. При Джиджи началото бе дадено едва на две години, докато при Белла първите стъпки бяха направени на 16.

На 5-годишна възраст Джиджи вече бе модел на брандове като GUESS. Впоследствие тя си взе почивка от занаята, за да концентрира върху училище, но през 2011 отново се върна пред обектива. Скоро след това и Белла тръгна по стъпките на сестра си, а през 2014 година тя подписа контракт с компанията IMG Models.

Освен всичко това, двете сестри Хадид имат и по-малък брат - Анвар, който също е модел. Разбира се, също така всички знаем, че тяхната майка - Йоланда Хадид, бе топмодел на младини. Е, това определено е семейство, тясно свързано с модата.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар