Ако сте фенове на хитовия сериал на AMC "Живите мъртви", то отлично знаете, че последният шести сезон на шоуто приключи с убийствен клифхенгър. Казано с няколко думи, новият голям злодей на продукцията Нийгън, оглавяващ организацията, наричаща себе си "Спасителите", видя сметката на един от любимите ни герои по болезнено брутален начин, разбивайки главата му с любимата си бухалка, която даже си има и име - Лусил.

Въпросът е там, че продуцентите на шоуто ни оставиха в неведение относно самоличността на жертвата, предлагайки ни убийствен клифхенгър, който успя да ядоса и сериозен брой от почитателите на сериала. Хората, които са чели комиксите на Робърт Къркман, знаят кой е убият персонаж в тях, но тук трябва да се припомни, че телевизионното шоу не винаги върви ръка за ръка с комиксите, що се отнася до историята. В този ред на мисли, няма да е изненада, ако продуцентите са решили да изберат друг герой за "телевизионната" смърт, за да се запази голяма част от интригата.

Сезон 7 на шоуто вече се снима в Атланта, а за да "предпазят" развръзката, която така грижливо крият от папараци и възможни "къртици" сред екипа на шоуто, от AMC прибегнаха до старичък, но изпипан метод за запазване на тайната. Какъв? Като се снима смъртта на абсолютно всеки един от героите, който би могъл да бъде убит от Нийгън, разбира се.

wd-negan-head-smash

Броят на възможните жертви е точно 11, като толкова са и сцените, записани с евентуалната смърт на всеки един от тях. От екипа на шоуто тепърва ще решат кой ще изтегли "късата клечка", ако все още не са го сторили. Освен че по този начин клифхенгърът на шоуто е предпазен, жертвата на Нийгън може да бъде променена и във всеки един момент, ако това бъде решено до началото на седми сезон. Просто защото, който и да бъде избран, то вече ще има записана сцена със смъртта му.

Решението на продуцентите определено е хитро, имайки предвид и напредъка на технологиите, наличието на летящи дронове и други подобни чудесии, които биха могли да причинят евентуално изтичане на информация от снимачната площадка. А кой наистина е жертвата на Нийгън, това ще разберем още в началните минути на Сезон 7 на хитовата продукция, който ще стартира официално на 9 октомври.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар