И друг път сме говорили, че Остава е една от българските банди, които наистина си заслужава да чуеш на живо. Когато говорим за група, можеща да се похвали с четвърт век на сцена, то подобно дълголетие няма как да бъде случайно. Времето винаги е било най-точният и справедлив тест, отсяващ качеството от плявата. А Остава определено са група, издрържала теста на времето.

Навръх Св. Валентин Остава зарадваха феновете си с почти двучасов концерт в столичния клуб Terminal 1. Вечерта беше открита с „Елвис/Радио“, а фронтменът Свилен Ноев припяваше тематично с празника „Не съм сам, ти си навсякъде там“.

Романтичната вълна продължи с добре познатите ни хитове „Sex in the Morning”, „Шоколад“, „Бесен“, „Моно“, „Поля от слънчогледи“, “Baby”. В завидния сет на групата не липсваха и бързо превърналите се в любими „Бесен“, „Внимание“, „Дали си ти?“, „Лека нощ“ и „Формула“.

С най-голямо нетърпение обаче публиката очакваше "Океан", която групата хитро беше изключила от основния сет, но за сметка на това изпяха първа, след като бяха извикани шумно на бис.

Феновете имаха възможност да се сдобият и с нещо от разширения мърчандайз на групата, който вклюваше последните им албуми, тениски и други артикули.

Ако пък сте пропуснали „Остава“ поради романтични ангажименти с половинката, може да ги чуете на 31 март в Sofia Live Club.

Мария Ефтимова

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар