Една от любимите ни български банди Остава ще отпразнува скоро своята 25-а годишнина, което, трябва да признаем, е особено впечатляващо постижение. По случай хубавия повод, на бял свят ще излезе двойният албум "The Best of Ostava", който събира най-доброто от Свилен, Жоро и компания през последните повече от две десетилетия. Компилацията ще бъде представена пред фенове на 18-и ноември с голям концерт в Студио Орфей.

Любопитното около албума е, че той е записан по време на два от акустичните концерти на бандата - в Sofia Live Club и Bee Bop Cafe в Пловдив.

Както можете да очаквате, на 18 ноември Остава ще зарадва феновете си с някои от най-добрите си и популярни парчета, сред които „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", Sex in the morning", „Океан“, „Бесен“, „Внимание“ и още много други. 

Ще можем да чуем и парчета, които не познаваме като сингли от албумите на бандата, но са не по-малко качествени от най-популярните й композиции.

Неизменна част от представянето на албума пред публика ще бъдат и гост музикантите от симфоничен квартет “Сапаев”, дългогодишния приятел и музикант от Остава - Михаил Шишков и други, които за сега ще запазят в тайна.

За да подгрее публиката, преди Остава, на сцената ще се качи Ваня Щерева с групата си Matchpoint. Те ще открият събитието с 30-минутен сет. Това ще бъде първото им концертно участие след дългогодишна пауза.

По време на концерт-промоцията в Студио Орфей, феновете ще имат възможност първи да си закупят албума, както и да се сдобият с тениска или друг мърчандайз на групата.

Билети за събитието на цена от 17 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: OMV, Билетен център НДК, Германос, Sofia Live Club, На тъмно, Usit colours, Технополис, Арена Армеец и др.

Цената на място и в деня на концерта ще е 22 лева.

Отваряне на врати: 19:00ч.

Начало: 20:00ч.

ostava_poster

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар