Осмият албум на Риана ще носи името ANTI


Чакането свърши. Осмият пореден албум на поп кралицата Риана вече си има и име - ANTI. Родената в Барбадос певица представи и обложката на проекта, по време на специално организирано събитие в галерия MAMA в центъра на Лос Анджелис.

На обложката на ANTI можем да видим детска снимка на самата Риана, специално обработена от художника Рой Начъм, който е добавил златна корона около очите й, декорирайки и самото изображение в червен и бял цвят. Обратната страна на обложката включва същото изображение, но погледнато отзад.

"Влюбих се в тази обложка, защото почувствах различен дух и допълнителен пласт по отношение на изкуството", обясни Риана пред присъстващите. "Това е любимата ми обложка на албум от всички останали досега", добави тя.

Най-интригуващата част от обложката на ANTI обаче е поемата на Клои Мичъл, която е изографисана върху нея на браиловата азбука.

"Цялата идея е там, че понякога хората, които виждат, са онези, които са най-слепи", посочи Риана.

rihanna-anti-back-cover

Тя добави, че работата й по ANTI от музикална гледна точка е приключила, но не се нае с дата за излизането на албума.

До този момент от ANTI сме чули синглите "FourFiveSeconds", "American Oxygen" и "Bitch Better Have My Money". Изпълнителен продуцент на албума е Кание Уест.

#ANTi #antiR8

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни