И друг път сме го казвали: интересно явление е кланът Кардашиян. Честно казано, дори едва-едва им се възхищаваме от умението да печелят световна слава с... известността си. И нищо повече.

Доскоро си мислехме, че Ким Кардашиян е сътворила всеки възможен скандал, с който да свързваме фамилията, но неотдавна най-малката сестра пое успешно щафетата.

Кайли Дженър е на 18 години, има връзка с рапъра Tyga (възходите и паденията ѝ са обществено достояние), а външният ѝ вид... е, той не е съвсем естествен, както сами можете да се убедите.

Това не пречи на най-младата Кардашиян да е още нещо най, а именно: най-влиятелният тийнейджър. С нейните над 53 милиона последователи в Instagram тя буквално може да използва социалната мрежа за всичко, което реши. И за щастие: често го прави в положителни аспекти, насочвайки вниманието на почитателите си към деца в нужда или проблемите при тормоза в училище.

Последната фотосесия на Кайли е за Paper Magazine, в което по-голямата ѝ сестра преди няколко дни "счупи интернет". Само направете справка в Google относно breaks the Internet и ще разберете какво имаме предвид.

Госпожица Дженър не е толкова провокативна, но за сметка на това бихме я описали като... твърде пластмасова. И това не ѝ е за пръв път. Сега обаче ни харесва една идея повече. Вижте за какво става въпрос.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар