Ще има още един сериал по "Игра на тронове"


Джордж Р.Р. Мартин продължава да се бави със следващата книга от фентъзи епоса "Песен за огън и лед", но за сметка на това скоро ще можем да гледаме още един сериал, вдъхновен от него. Сериал, който, надяваме се, ще тръгне по стъпките на "Игра на тронове" и ще ни зарадва с подобно качество.

Престижното издание Variety съобщава, позовавайки се на свои източници в HBO, че бъдещата продукция ще бъде базирана на поредицата от новели на Джордж Р.Р. Мартин Tales of Dunk and Egg. Действието в тях се развива именно във вселената на "Песен за огън и лед", проследявайки приключенията на Сер Дънкан Високия (Dunk) и младия Аегон V Таргариен (Egg). Събитията ще ни пренесат 90 години преди събитията в "Песен за огън и лед".

До моменти американският писател е публикувал три новели от своята Tales of Dunk and Egg поредица - The Hedge Knight от 1998, The Sworn Sword от 2003 и The Mystery Knight от 2010.

Variety посочва, че на този етап проектът е все още в твърде ранна фаза на развитие, поради което няма ангажирани сценаристи, режисьори и други хора от евентуалния екип. Съобщава се обаче, че HBO гледат на проекта "приоритетно", осъзнавайки колко е важно да се използва инерцията от вече приключилия "Игра на тронове".

Прочетете още: Брилянтни фентъзи поредици, различни от "Игра на тронове"

Напомняме ви, че това ще бъде втори сериал по "Песен за огън и лед", който се разработва в настоящия момент. Още преди време бе обявена друга предистория от света на Мартин, а именно - House of the Dragon. Той също ще ни върне назад във времето, разказвайки ни повече за рода Таргариен и тяхната гражданска война във Вестерос.

Самият Джордж Р.Р. Мартин продължава да държи феновете в напрежение, бавейки се със завършването на шестата книга от поредицата - "Ветровете на зимата". Той на няколко пъти бе дал обещания за приключване на работата по нея, но въпросните обещания не бяха спазени.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни