Колкото повече наближава 24 април, толкова повече от HBO насочват вниманието ни към предстоящия шести сезон на сериала "Игра на тронове". Преди броени дни в Лос Анджелис се проведе официалната премиера на първи епизод, но масовият зрител все още продължава да бъде в неведение какво ще се случи в новите серии на телевизионния суперхит.

Донякъде вече имаме леки представи какво да очакваме, защото имахме възможност да изгледаме втория официален трейлър на сериала, който ви споделяме в настоящия материал.

Отново се намеква, че Джон Сноу може и да е жив: "мъртвите идват". Виждаме почти всички от рода Ланистър, както и заловената от дотраките Денерис. Става ясно също, че един от драконите ѝ определено доста е пораснал. Аря получава втори шанс, Уолдър Фрей също се завръща в новия сезон, а любимият ни Тирион - той просто пие и знае разни неща. Вижте трейлъра за справка.

Шести сезон съдържа 10 епизода, базирани както на част от книгата, която Джордж Р. Р. Мартин обещава да завърши до 2017 година, така и на отделни глави от вече излезлите "Пир за врани" и "Танц с дракони", по които са заснети четвърти и пети сезон на сериала.

Зимата идва, но тази година в края на април. Вече наистина нямаме търпение да разберем как ще продължи епичната сага, в която сезон след сезон се случват все повече неочаквани обрати.

 

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар