Още един пълен трейлър от "Игра на тронове"


Колкото повече наближава 24 април, толкова повече от HBO насочват вниманието ни към предстоящия шести сезон на сериала "Игра на тронове". Преди броени дни в Лос Анджелис се проведе официалната премиера на първи епизод, но масовият зрител все още продължава да бъде в неведение какво ще се случи в новите серии на телевизионния суперхит.

Донякъде вече имаме леки представи какво да очакваме, защото имахме възможност да изгледаме втория официален трейлър на сериала, който ви споделяме в настоящия материал.


Отново се намеква, че Джон Сноу може и да е жив: "мъртвите идват". Виждаме почти всички от рода Ланистър, както и заловената от дотраките Денерис. Става ясно също, че един от драконите ѝ определено доста е пораснал. Аря получава втори шанс, Уолдър Фрей също се завръща в новия сезон, а любимият ни Тирион - той просто пие и знае разни неща. Вижте трейлъра за справка.

Шести сезон съдържа 10 епизода, базирани както на част от книгата, която Джордж Р. Р. Мартин обещава да завърши до 2017 година, така и на отделни глави от вече излезлите "Пир за врани" и "Танц с дракони", по които са заснети четвърти и пети сезон на сериала.

Зимата идва, но тази година в края на април. Вече наистина нямаме търпение да разберем как ще продължи епичната сага, в която сезон след сезон се случват все повече неочаквани обрати.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни