Остава малко време до тазгодишните Оскари 2016, а ние продължаваме да хвърляме по едно око на всичко интересно, съпътстващо връчването на най-престижните награди в световната кино индустрия.

За огромно съжаление, водеща тема напоследък не е дискусията около стойността на номинираните, и техните шансове да грабнат статуетка, а случаят #OscarsSoWhite или иначе казано - липсата на номинирани чернокожи в най-ключовите категории.

Водещият на церемонията Крис Рок вече бе призован да бойкотира галавечерта на 28 февруари, а имена като Уил Смит вече потвърдиха, че няма да присъстват в знак на протест към "твърде белите" "Оскари" през настоящата година.

Обещаваме ви, че ние също ще обърнем повече внимание на този случай в най-близко бъдеще, но дотогава решихме да погледем и към по-забавната страна на "Оскарите".

The Shiznit реши да изненада читателите си с т.нар. "искрени" постери на номинирани филми, или иначе казано - какво трябваше да пише на тях, ако бяха на сто процента откровени. "Добрият филм за Стийв Джобс, а не онзи с Аштън Кътчър" или "Още една мисия за спасяването на Мат Деймън" са само част от тях.

1.

1

2.

2

3.

3

4.

4

5.

5

6.

6

7.

7

8.

8

9.

9

10.

10

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар