Орлин Павлов представи едно от най-красивите видеа в българската музика за тази година. Все още намиращ време за музика покрай все по-честите си изяви като актьор, Орлин пусна видео към парчето "С едно крило".

Красивото и изпипано видео е режисирано от Любомир Печев, като оператор е Петко Лунгов. Автори на музиката са Борислав Бояджиев и самия Орлин Павлов, докато текстът е на добре познатия ни Любо Киров. Ангел Дюлгеров пък допринася за цялостния саунд със своята китара. Освен Орлин Павлов, във видеото участва още Лина Роскин.

Поздравяваме Орлин, Любомир Печев и техния екип за хубавото видео, а междувременно можете да чуете бившия вокал на Каффе по време на съвместния му лайв с Бобо в Sofia Live Club на 1 октомври. Шоуто ще отбележи и откриването на новия сезон на един от най-добрите нощни клубове за жива музика на територията на София.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар