На 1-ви октомври, Орлин Павлов и Bobo излизат на сцената на Sofia Live Club за едно незабравимо шоу, по повод откриването на новия сезон на клуба.

Двамата музиканти се събират за първи път в общ проект през 2012 година, когато излиза парчето „Секунда“, последвано от „За ден“. Колаборацията им продължава през годините с още няколко гига на клубна сцена в София и страната.

На концерта в Sofia Live Club ще ги видим в компанията на брас музикантите Владислав Мичев – тромбон, Георги Стойков – тромпет, Димитър Бакърджиев - саксофон, както и Мирослав Иванов на китара, Борислав Бояджиев на барабани и пианиста Калин Жечев. Зад пулта към тях ще се присъедини и DJ Stéphan Love.

Орлин и Bobo ще изпълнят голяма част от собствените си хитове, дуетните парчета и няколко световни кавъра!

БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: SOFIA LIVE CLUB, Германос, На тъмно, Usit colours, Технополис, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец.

Цената на място ще е 15 лева.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар