"Орденът на Асасините" с Майкъл Фасбендър се сдоби с постер и първи трейлър


"Орденът на Асасините", базиран на хитовата гейминг поредица Assassin's Creed, се сдоби с първи официален трейлър и постер.

В главната роля ще видим номинираният за Оскар Майкъл Фасбендър, като към него ще се присъединят още Марион Котияр, Майкъл К. Уилямс, Джереми Айрънс, Брендън Глийсън и други. Режисьор на лентата ще бъде познатият ни от "Макбет" Джъстин Кързъл, като любопитното е, че и в "Макбет" той работи с дуото Фасбендър - Котияр.

Майкъл Фасбендър е и ко-продуцент на филма. Първият официален трейлър пък бе излъчен на живо във Вечерното шоу на Джими Кимел.

Филмовата версия на "Орденът на Асасините" ще проследи приключенията на Калъм Линч, който благодарение на нова технология на революционно ниво, успява да "отключи" генетичните спомени на един от своите предци - асасина Агиляр, който е бил част от древния Орден на Асасините и е действал на територията на Испания през 15-и век. Трупайки от изключителните умения на Агиляр, Калъм се изправя срещу мощната организация на Тамплиерите, която властва над планетата и в днешен ден.

"Орденът на Асасините" ще можем да видим на голям екран на 21 декември, а междувременно, предлагаме ви да хвърлите едно око и на първия трейлър на лентата, която със сигурност ще бъде очаквана с висок интерес от хората, наясно с популярната поредица на френското гейм студио Ubisoft. А и вероятно, не само от тях.

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни