Вече имахме възможността да видим не малко кадри от задаващия се с пълна сила на "Орденът на Асасините", базиран на хитовия гейминг франчайз на френското студио Ubisoft.

Сега имаме възможността да видим и още повече, включително детайли около МакГъфин-а на филма.

Знаем, че номинираният за "Оскар" Майкъл Фасбендър влиза в ролята на Калъм Линч - нов персонаж, с когото предстои да се запознаем във вселената на "Орденът на Асасините". Калъм Линч е потомък на тайнствено общество от асасини, като благодарение на революционна технология, той може да "отключва" спомените на един от своите прадеди - Агилар. Посредством тази технология, Калъм Линч се връща в Испания от 15-и век, където изживява наново приключенията на Агилар.

Вече знаем и защо Орденът на тамплиерите се интересува от Калъм.

Както гласът на Джереми Айрънс ни казва в трейлъра, Тамплиерите търсят Ябълката от Райската градина, която ще прекрати "всеки импулс по посока независимост или бунт". Във видео игрите на Ubisoft, ябълките от Райската градина представляват свръхнапреднала технология, използвана от първата цивилизация Ису да пороби човечеството. По всичко изглежда, че именно Калъм е ключът към намирането на артефакта, имайки предвид, че той е последният от кръвната линия на Асасините, заклели се да пазят Ябълката.

"Орденът на Асасините" е режисиран от Джъстин Кързел, когото вече познаваме от "Макбет". Освен Майкъл Фасбендър, в лентата ще видим и имена като Марион Котияр, Джереми Айрънс, Брендън Глийсън, Майкъл К. Уилямс и други.

Филмът ще дебютира на голям екран на 21 декември.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар