Oratnitza ще бъдат на сцената на Маймунарника този петък заедно със SkilleR и DJ Dharba.  Средствата от билетите ще бъдат използвани за закупуването на нов тур бус.

Направихме 50 концерта в чужбина през изминалите 365 дни и използвахме 10 различни  превозни средства по земя и суша. Пътуването се превърна в неизменна част от дейността и мисията на групата. Има толкова много места за откриване и публика, които ни чакат. Ще му изтъркаме гумите на новия бус!“- споделя Тим Гюбел, мениджърът на Oratnitza.

Групата тръгва на път към ново европейско турне. На предишната обиколка из континента Oratnitza направиха 14 концерта за 15 дни. След закупуването на собствен бус, престои да подобрят рекорда си с над 20 концерта в чужбина в рамките на едно турне.

По време на концерта в петък Oratnitza ще представят нов видеоклип към парчето „Начало“. Кадрите са снимани през май в Сиатъл по време на турнето им в Щатите. Видеото е дело на Богдан Дарев и българо-американски снимачен екип. Виж тийзъра на клипа, а премиерата е на 16 септември в Маймунарника. Бъди част от 365-ия концерт на момчетата.

Всичко най-интересно около събитието можете да проследите във FacebookБилетите са на цена от 12 лв., докато груповият билет (4+1) е на стойност 50 лв. Билети на място - 15 лв. Билети в Ticketlogic.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар