След като One Shot поредицата на Facing the Sun навъртя повече от 18 милиона гледания в своя първи сезон, открит от вече емблематичното "Хип-хоп" на Ицо Хазарта, съвсем логично, нямаше как да не видим и втори сезон на рап инициативата.

И ето, че отново ще можем да се насладим на хип-хоп видеата в един кадър. Начало на втори сезон дава Бобо с парчето "Трудния път", което вече се радва на положителни отзиви в YouTube.

Автор на инструментала, текста и аранжимента е самият Бобо, докато режисьор на видеото е Виктор Антонов - Rikk.

От Facing the Sun разкриват, че огромен брой артисти са изпращали свои демо записи на продуцентите, водени от една-единствена цел, а именно - да получат свой One Shot.

От Facing the Sun са подготвили нови 10 епизода, в които залагат предимно на автентични MC-та, като обещават и включвания от нашумели изпълнители и от легендарни рапъри. Както и преди, клиповете ще излизат на всеки две седмици в четвъртък.

Отново са застъпени представители от цялата страна със силни включвания от източна България. И разбира се, всички епизоди са заснети без прекъсвания и монтажи, изцяло в един кадър, от екипите на доказания майстор в жанра Виктор Антонов - Rikk и на новоизгряващата звезда сред хип-хоп режисьорите Николай Георгиев - N. Kotich.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар