ON! Fest Beyond Hip-Hop Party


С ударна доза хип-хоп стартира любимия фестивал за градска култура ON! Fest, който се завръща зрелищно след тригодишна пауза! На 24 юни Интер Експо Център се превръща в най-голямата арена в Югоизточна Европа за игри, спортове и забавления, а вечерта щафетата поемат Rawland, Григовор, Жлъч и Гена, последвани от Боро Първи, Young BB Young и NDOE за едно незабравимо Beyond Hip-Hop Party.

По-рано през деня, вдъхновено от американските улични дневни партита, ON! Fеst и академията за диджей продуценти Sound Ninja организират Block Party – музика на живо, графити конкурси и брейк танци на открито. Ще чуем хип-хоп, грайм, рага и трап селекция от DJ-ите Bashment (Стоян Николов) и FNKZ (Юлиян Методиев) в комбинация с MC-тата HEMA (Любомир Симеонов), Jhammy Youth (Цветелин Грударски), Chibook (Александър Георгиев). Те стоят зад Gremlinz, наскоро създаден проект, който има за цел да поднесе предимно UK GRIME и UK BASS звук на софийска сцена, както и Dancehallist, 100% денсхол – рага движение на локално ниво, чиято цел е да се представи качествен подбор на най-доброто от денсхол културата. Ексклузивно в деня на събитието двата проекта ще се обединят в едно цяло MASH UP MEDLEY CREW, но има  уловка. Артистите ще излязат от комфортните си зони, което буквално означава смяна на стиловете! Ще сменят всичко, ако трябва и микрофоните!

По време на брейк работилниците в ON! Street зоната, организирана от BBoy Spago, в която ще приветстваме и супернаграждаваните гости от Украйна - BBoy Intact и BBoy Pluto, както и BBoy Kleju от Полша, зад пулта ще се изявят и младите таланти, преминали през школовката на Sound Ninja Music Academy. Това са DJ FNKZ (Юлиян Методиев) и DJ/Beatbox Moshino (Веселин Падолски). Ексклузивен лайв-сет на барабани от Васил Вутев (Soulization) ще закрие брейк програмата през втория ден на събитието в комбинация с фриистайл footwork battle.

И още музика: в рамките на фестивала, Sound Ninja ще обособи две тематични зони, в които посетителите ще се запознаят от близо с най-новите аналогови и дигитални инструменти за продуциране и DJ-ing, любезно осигурени от вносителя Dynacord България. В зоната “Ninja Gear” гостите на ON! Fest ще могат да тестват контролери, синтезатори и дръм машини на Novation, Roland, Yamaha, Akai, Numark, Technics и др., DJ gear и вокални ефекти, както и да получат ценни съвети и препоръки от екипа.

В зона “Pop-up Band”, групи от 2 до 5 души ще могат да се включат в импровизиран “jam session” заедно с приятели или с напълно непознати хора, като създадат изцяло авторско парче на място! Разбира се, нинджа екипът ще съдейства и помага на ентусиастите, както и ще направи показна демо сесия.

Билети за ON! Fest могат да бъдат намерени тук, като всяка кагегория билет дава и достъп до Beyond Hip-Hop Party. Отделен билет само за Beyond Hip-Hop Party може да се закупи на място срещу 7 лв. Начален час 21:00 ч.

Достъпът до партито е 18+. Лица под 18 години ще се допускат само с пълнолетен придружител и заверена декларация.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни