Огненият ад за едно разрушено семейство


Един огнен ад. И едно семейство, което вече не е цяло. Но волята, волята за живот понякога се оказва единствената опора.

26 октомври. Пожар изпепелява дома на Александър Александров от Своге. Причините: неизяснени. Имуществото: унищожено. Остава само споменът. За едно минало, чийто път е приключил преди месец и половина.

Тогава съпругата на Александър загива, след като пада по стълбите. Той напуска работа, за да се грижи за двамата си синове - деца на 12 и 15 години. И макар че вече са загубили толкова много, това сякаш е недостатъчно и следва инцидентът с пожара. В него изгарят всичките пари на семейството, дрехи, покъщнина и най-ценното им: снимките на майката на децата - последното, останало им от нея.

В момента Александър и синовете му живеят при съседи, които безвъзмездно им помагат. Друг съсед е готов да им построи нова къща, стига да се намерят материали. Но за всичко това е нужна нашата помощ.

За да помогнем на семейството, можем да се свържем с него на телефон 0878 74 69 74 или да направим дарение на:

Име: Александър Александров Панчаревски
IBAN: BG41SOMB91301059618501
BIC: SOMBBGSF

Парите не могат да поправят миналото. Но могат да се превърнат в една крехка надежда за бъдещето.

Снимка: bTV

Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

1 Коментар
  1. Колко мога да съжалявам господина, който лъже живо и умряло по най-долен начин? В момента си живее мирно и щастливо в София и мами хората, обявявайки жилището си (временно предоставено му предполагам ) за отдаващо се под наем. Обяснява скалъпени истории докато вземе капаро или първи наем от евентуални заинтересовани и после изчезва, не отговаря на телефон и никога не предоставя ключ, въпреки уговорки и подписани документи за това. Не знам каква е ситуацията в скапания му живот, но знам само, че такива хора са отговорни за съдбата си и заслужават това, което им се случва от край до край. Няма капка съжаление у мен към "трогателната" му история .. предполагам отново половинчата истина. Въпреки хилядите събрани левове от всякакви бедни български граждани,той продължава да мами и краде невинни. Защо ли? Съвест ли няма? Болката ли му малко, че я причинява на други ? Съжалявам само и единствено децата му, които са осъдени да растат до него и да гледат примера му на лъжец и долен човек. От наблюденията си ще кажа, че и те се справят отлично с лъжите. Не давайте и стотинка на такива хора! А тези репортери, които само създават драми и тревога у всеки .. жалко за тях .. има нещо наречено проучване - преди да молиш някого да дава на някого!! Причина той да не дойде на уреченото място, за да получи събраното от вас е една - имал е или вече е изпразвал сметки с достатъчно средства, за да живее добре. Полицията нищо не направи, за да защити моите права, предполагам и не само моите, а и на други. ЖАЛКО за тази наша справедливост българска .. на едни се дава .. на други се отнема .. но все някой плаща цената накрая. И г-н Панчаревски не е изключение - не случайно беди го преследват непрекъснато. Има кой да види! 🙂 Лек ден!

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни