Момчетата от Ogi 23 са вече 11 години на сцена, което някакси ни кара да си кажем - "Боже, как лети времето". Респектиращата цифра обаче е факт, а на 19 май в Terminal 1 Ангел, Косьо и Максим ще представят третия студиен албум на бандата, носещ и нейното име - "Ogi 23".

До тях на сцената ще се качат и различни гост-музиканти, сред които бившият вокал на D2 Дичо, Yoko & FeeL от хип-хоп крюто The Top Stoppers, RDMK (Rudi, Duli, Muden & Kukusheff) и Geoff Lagadec от Jaya The Cat. За партито преди и след лайфа ще се погрижи Emil Prize от Camp Sessions.

"Ogi 23" е композиран изцяло от китариста на бандата Косьо Ангелов, докато автор на текстовете е Ангел. От групата обещават, че третият албум на Ogi 23 ще покаже израстване в "звука, идеите и чара" на бандата. Това ще бъде и първи албум на триото от издадения през 2012 година "Голямото разпускане" насам. Тавата е записана в собственото студио на тримата музиканти, които са и музикални продуценти на албума. Миксът и мастерингът са дело на Веселин Ценов - Algoriddim.

Ogi 23
Ogi 23

Третият студиен албум на Ogi 23 вече има и първи радио сингъл. Трите момчета избраха това да бъде парчето "Test Drive", което вече получи одобрението на феновете.

"С Косьо измислихме песента от раз. На два вече ни зазвуча. На три - се родиха и лириките", разказва за сингъла Ангел, добавяйки: "Честно казано, колкото и странно да звучи, при нас това е по-скоро изключение. Но с Test Drive наистина се получи изумително бързо, точно и на място. Предполагам това е и причината за напомпания в добрия смисъл звук, грабващата мелодия  и сърфисткия бийт на Максим. С една дума - стана си!” 

Бандата вече обиколи няколко големи български града в мини-турне, представяйки новия албум, като черешката на тортата ще бъде лайфът в софийския Terminal 1 на 19 май. Очакваме с интерес и появата на евентуално първо видео от новия албум на бандата.


Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар