С малки изключения, "Силата се пробужда" ще ни запознае с изцяло нови герои от вселената на "Междузвездни войни", като след 18 декември ще можем да разберем, какво точно умеят персонажи като Фин, Рей и Кайло Рен, които се явяват като водещи такива в новия Епизод VII от епичната сага.

Компания на големия екран пък ще им правят вече познати фигури като Хан Соло, Принцеса Лея и Люк Скайуокър, макар и последният да остана незабелязан в официалния трейлър на лентата.

И докато продължаваме да отброяваме дните до "Силата се пробужда", в онлайн пространството се появиха и прекрасни индивидуални постери на вече споменатите главни герои в лентата.

Прави впечатление, че стилистиката на постерите е идентична, като във всеки един от тях дясното око на съответния герой е прикрито от неговото оръжие. Изключение прави единствено Лея, където говорим за частично прикриване.

Е, какво можем да добавим - хайпът по новия "Междузвездни войни" продължава да нараства, а подобни изненади никак не ни помагат да се справим с нетърпението.

Ето и въпросните постери, на които се натъкнахме днес:

Фин

Finn-Poster

Кайло Рен

Kylo-Ren-Poster

Рей

Rey-Poster

Хан Соло

Han-Solo-Poster

Лея

Leia-Poster

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар