Вижте официалния постер на българския филм "Воевода"


Още през лятото ви бяхме показали първия трейлър на "Воевода" - нов български филм, чийто режисьор е Зорница София, който ще ни върне в тежките времена на Османското владичество.

"Воевода" ще ни разкаже историята на Румяна - горда българска майка и изключително силна жена, която изоставя дома и семейството си, за да се отдаде на най-голямата кауза - Свободата. Румяна предвожда чета и раздава правосъдие в земите, паднали под владичеството на Османската империя. Филмът е базиран на един от разказите на великия български писател Николай Хайтов.


Премиерата на лентата ще се състои на 13 януари, а вече можем да видим и официалния постер на филма:

"Румяна е била много луда, дива, хитра като невестулка и находчива. Феноменалното е, че става дума за истинска личност. Румена воевода наистина е съществувала", споделя режисьорът Зорница София пред Нова телевизия.

Освен че е режисьор на "Воевода", Зорница София изпълнява и главната роля във филма.

"Трудността е да се опиташ да забравиш града. Да забравиш, че си човек, който живее в 21 век. Имаше много екстремни случки по време на снимките", добавя един от актьорите Валери Йорданов.

Филмът ще се разпространява от "Лента" и е част от поредица качествени български кино продукции, които ще достигнат до кино феновете и зрителите, подкрепени от Нова Броудкастинг Груп.

Припомнете си и трейлъра на "Воевода":


VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни