Samsung Electronics Co., Ltd., лидер на пазара за гейминг-монитори, пуска на пазара и в България Odyssey G7, монитор, който задава нови стандарти в тази сфера. Представенa за първи път на форума CES 2020 в Лас Вегас, линията Odyssey променя възприятията за потребителско изживяване, като комбинира най-впечатляващите технологии на извитите дисплеи с параметри от най-висок клас.

Мониторът Odyssey G7 – първият в света 1000R монитор, напълно оправдава името си – той действително разполага с извивка с радиус от 1000 милиметра. Устройството съчетава мощни технически параметри като изключителна бързина на възпроизвеждане от 1 милисекунда и 240Hz обновяване на екрана, и кристално чиста QLED картина. Качествата на образа могат да удовлетворят желанието за гладък гейминг дори и при игри, изискващи голям капацитет.

Портфолиото на Odyssey с технологии от най-висок клас бе сертифицирано от TÜV Rheinland, водещ международен сертификационен институт. Гамата Odyssey получи признание, че предлага най-висока мощност при извитите 1000R дисплеи. Odyssey разполага и с удостоверение за ‘Eye Comfort’ – свидетелство, че щади очите на потребителите.

„Samsung се наложи като глобален лидер на пазара за гейминг монитори. Продължаваме да инвестираме в иновации, за да предложим потребителско изживяване от ново поколение. Излизаме извън границите на възможното. Samsung Odyssey G7 е монитор, който комбинира технологиите на извития екран, комфорт и неповторим дизайн. Мощните монитори удовлетворяват желанията и на най-взискателните геймъри“, коментира Hyesung Ha, вицепрезидент, дивизия „Дисплеи“ в Samsung Electronics.   

Odyssey G7

27 и 32-инчовите монитори G7 предлагат високоскоросно обновяване (240Hz) и бързо възпроизвеждане на картината от 1 милисекунда, както и 1000R огъване. Геймърите могат да се наслаждават на широкоъгълен екран с висока резолюция (WQHD; резолюция 2,560×1,440), съотношение 16:9, яркост на екрана 600 cd/m2 и Quantum dot технология за извънредно добър образ, независимо от осветлението в заобикалящата среда.

Samsung съчетава футуристични дизайнерски елементи, базирани на тенденциите на пазара и обратната връзка от потребителите. Матово черният корпус е комбиниран с гръб, който променя цветовете си на базата на система, предлагаща статично подсветване или по-заглушено осветление. Системата може да се регулира спрямо личните предпочитания.   

Най-новият извит гейминг монитор Odyssey G7 е съвместим с NVIDIA G-SYNC® Adaptive Sync на DP1.4, осигурявайки неповторимо гейминг изживяване, независимо от динамиката и сценария на игрите.

Samsung Odyssey G7 е наличен в търговската мрежа в България на цени от 1249 (27’’) и 1399 (32’’).

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар