Oddisee пренася качествения хип-хоп в София

Няколко месеца след запомнящото се гостуване на Akua Naru в София, Reel Feel и Sofia Live Club се подготвят да посрещнат Oddisee – хип-хоп изпълнителят от Вашингтон, който разширява границите на стила и умело комбинира дълбоки и бързи рими, соул и джаз елементи.

Уникалният продуцентски нюх, уменията зад микрофона и поетичният талант са фактори, който превръщат Amir Mohamed el Khalifa в повече от интересен артист.  На 7 април неговата музикална одисея ще разтърси и София, една от спирките в мащабното му, тримесечно международно турне.

Наред с добре познати парчета, той ще представи и продукция от новия си, единадесети албум The Iceberg, който излезе преди броени седмици. Заедно с Oddisee на сцената ще застанат музикантите от Good Compny. Освен че са добри приятели откакто се помнят, те свирят заедно и обикалят света в последното десетилетие, което придава на музиката им невероятен заряд и усещане за цялост. Именно тази енергия и симбиоза е нещо, което феновете на качествения хип-хоп не трябва да пропускат.

„Когато чуя бийта, вече знам какво ще напиша. За мен е важно да предам на публиката определено съобщение, но никога не забравям, че основната ми цел като артист е да забавлявам хората. Така че, ако искате да чуете посланието – слушайте, ако не – изключете си мозъка и танцувайте.“

Албумът на Oddisee е един от най-коментираните проекти на годината в хип-хоп средите. Оценка за него дадоха множество световни медии, като New York Magazine Vulture, които го определят така: „той ловко използва своите собствени преживявания, за да рефлектира върху по-мащабното състояние на човечеството в цялата му красота и всички негови недостатъци“. NPR Music, познати с уникалните Tiny Desk Sessions, също не пропускат да споделят мнението си за албума и оценяват Oddisee като „един хитър автор и наблюдател, който винаги е бил непоколебим в стремежа си да разкрие неудобните истини в света“.

За пореден път Oddisee блесна с освежаващ албум, който представя действителността с прецизни и приятни рими, и изпипан звук. Смислените послания от него, невероятни музиканти и качествено преживяване ни очакват на 7 април в Sofia Live Club.

Начален час на събитието е 23:00, а клубът отваря врати в 21:00 ч. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цена 25 лв. Билетът не гарантира седящо място. Организаторът си запазва правото на промени.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни