Вероятно сте чували името Майкъл Джордан. Той е легенда и се е превърнал в идол за поколения баскетболисти, благодарение на своите феноменални умения и игра. Преди много години той се е присъединил към световния гигант, производител на спортни стоки Nike, и до днес под негово име са произведени редица маратонки, тениски, спортни екипи и всякакви други облекла и аксесоари. Те са разпознаваеми за всички нас и бързо-бързо се превръщат във фаворити сред баскетболистите. Какво обаче можем да открием в серията Jordan на Nike? На този и още много други въпроси ще отговорим в следващите редове.

Кои са най-известните маратонки сред трениращите баскетбол?

Категоричен отговор можем да дадем на този въпрос и това са спортните обувки от серията Nike Air Jordan. Те са иновативни, специално създадени, за да понасят голямото напрежение в ходилото при отскок и да поемат енергията по време на приземяване. Това е много важно, за да предотвратим евентуални травми или да намалим умората след продължилнителна тренировка. Маратонките от серията Nike Air Jordan могат да бъдат открити във всякакви цветови комбинации, така че перфектно да се съчетаят със спортния Ви екип или най-малкото с вкусовите предпочитания, които имате.

Какво друго можем да открием, произведено под логото на Майкъл Джордан?

Освен маратонките, можем да открием и всякакво друго облекло, придобило огромна популярност сред баскетболистите. Сериите включват спортни екипи, тениски, суетшърти, та дори и чанти. Притежаването на редица от тези дрехи и аксесоари ще ни накара да се чувстваме като истински зезди, намиращи се все по-близо до световна слава, носейки подобен тип брандирано облекло.

Ако искате да откриете всички модели, произведени от Nike под логото на Майкъл Джордан и серията Jordan, открийте повече тук: www.footshop.bg. Огромно разнообразие от цветове, модели и размери Ви очакват, а заедно с това и невероятни намаления, от които можете да се възползвате веднага! Време е да се почувствате като истински професионалисти не само на корта, но и в своето ежедневие!

Източник на снимка: Footshop

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар