Обичаме сините ти очи, Марта Хънт!


Марта Хънт е родена на 27 април 1989 година, а от 2015 вече официално е и ангел на Victoria's Secret. Имайки предвид последното, трябва вече да сте разбрали две неща за нея. Първо - Марта е много, много красива, и второ - тя е супермодел.

1

Прелестната Марта е родена в Оксфорд, Северна Каролина, но като младо момиче е открита за света на модата от фотограф, който я насочва към агенции в Ню Йорк. В последствие Марта се мести да живее в Голямата ябълка, подписвайки договор с агенцията IMG Models.

2

Никак не ни е трудно да разберем, защо акулите в бранша бързо са наточили зъби за нашата Марта. Освен че разполага с перфектно тяло, съвсем очевидно, тя има и безумно красиви сини очи, които допълват цялостния й облик на изкусителна красавица. Синьо ли бе, да го опишеш!

3

В кариерата си Марта Хънт е участвала в почти 200 модни ревюта, включително за брандове като Balmain, Chanel, Acne, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Miu Miu, Prada, Ralph Lauren, Versace и много, много други. Сериозна визитка, нали?

4

Както можете да предположите, в портфолиото й влизат и фотосесии за различни големи списания, сред които Elle, Vogue, LOVE, Harper's Bazaar и други. Тя е и едно от лицата на бранда Free People, участвайки в множество реклами и фотосесии.

5

През 2013 година Марта участва в първото си шоу на Victoria's Secret, а две години по-късно официално става и ангел на бранда.

6

През миналата година Марта Хънт остави отпечатък и върху музикалната индустрия, участвайки във видеото към песента на Тейлър Суифт "Bad Blood".

7

Нас ако питате, тя би трябвало да участва в много повече видеа от всякакъв тип, но всъщност едва ли наистина ни питате, поради което просто ще си замълчим и ще си запазим мнението за себе си.

8

Работата е там, че Марта е една прекрасна жена, на която трудно бихме могли да се наситим. И нищо чудно, че тя вече е ангел на Victoria's Secret. Това по никакъв, ама никакъв начин не може да ни учуди.

9

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни