The OA или нов рубин в короната на Netflix


Ако хитовото шоу на Netflix Stranger Things ви липсва и се чудите с какво да запълните дупката, очаквайки с нетърпение неговия втори сезон, то американската ТВ мрежа е готова с ново предложение за вас - The OA.

Новото шоу тръгна в ефира на Netflix вчера, като историята на сериала се върти около завръщането на младо момиче, което дълго време е било със статут на безследно изчезнало. Къде е била младата жена? Какво се е случило с нея? Как е успяла да се върне? Всички искат да разберат истината, защото мистерията е грандиозна, а вариантите за случилото се са твърде много.

The OA е създаден от Брит Марлинг и Зал Батманглидж, като самата Брит Марлинг влиза и в главната роля, докато Зал Батманглидж сяда в режисьорския стол.

Ако все още не сте успели да гледате пилотния епизод на шоуто, то можете да добиете представа от трейлъра, който ви представяме малко по-горе. Определено успяваме да почерпим усещане за някакъв тип енигма, която, убедени сме, ще властва от първия до последния епизод на първи сезон на сериала. А дали ще има и втори, това зависи от неговия успех, естествено.

Някои от критиците вече определиха The OA за "stranger than Stranger Things", което също е сериозна реклама за шоуто или поне спомага за повишаване на интереса към него.

Е, признаваме си, че и ние все още не сме успели да изгледаме пилотния епизод, но със сигурност ще го направим при първа удобна възможност.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни