"Нищо случайно" е името на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева, която само ден след излизането си, вече дава сериозни индикации за един от хитовете на лято 2016.

Заедно с новината за новия проект, от Monte Music официално обявяват и присъединяването на нов член към музикалното им семейство - Виктория Георгиева. Чаровната певица стана известна с участието си във формата X Factor, като остана в него почти до финала му. Само преди месец Виктория прие предложението да стане част от лейбъла и веднага започна работа по първия си проект с харизматичния VenZy и талантливия композитор и изпълнител Ники Бакалов.

Песента звучи свежо, лятно, завладяващо, носи положителна емоция и добро усещане. Това е и целта на продуцентския екип, а за реализирането ѝ принос освен изпълнителните имат и Борислав Бояджиев – DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZy към композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста.

Режисьор на видеото е Bashmotion, а дестинация за снимките са красивите плажове на втория ръкав на Халкидики, Гърция – Ситония, атмосферата от които перфектно допълва общото настроение на песента.

В публикация в официалния си профил във Facebook от Monte Music споделят: "Оказва се, че няма ‪#‎НищоСлучайно в поредицата от събития, които направиха този проект такъв, какъвто е!... Пожелаваме Ви лято и емоции положителни като тези във видеото и песента, защото дори в случайностите няма #‎НищоСлучайно!". От компанията допълват, че съвсем скоро може да очакваме и излизането на новия сингъл на Михаела Филева.

ОЩЕ от МУЗИКА:

Хип-хоп и моливи

Какво е общото между Наоми Кембъл и DJ Khaled?

Новото видео на Алиша Кийс е празник на индивидуалността

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар