След като съвсем наскоро представи в Saturday Night Live едно от новите си парчета - "In Common", което ще влезе в първия й албум от 2012 година насам, Алиша Кийс пусна и видео към сингъла.

Черно-бялото видео на "In Common" е естетически издържано по брилянтен начин, като най-вероятно ще ви провокира да го гледате отново и отново.

Самата Алиша Кийс споделя за проекта: "Целта на това видео е да отпразнуваме нашата индивидуалност и колко брилянтно уникални сме. Магията е там, че всички ние, в самата си основа, сме едни и същи. Желаем и същите неща. Желаем да изпитаме любов и свободата да бъдем истинското си "аз". Да обичаме когото искаме и да бъдем приети, въпреки всичките онези нюанси и т.нар. недостатъци, които ни правят това, което сме".

"In Common" ще бъде водещият сингъл от предстоящия шести студиен албум на Алиша Кийс, който все още си няма име. Последният проект на певицата - Girl on Fire излезе през 2012 година, след което тя се отдаде на творческа пауза, по време на която даде живот и на своето второ дете.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар