Новото шоу на HBO "Западен свят" тръгва на 2 октомври


Скоро след като разбрахме, че "Игра на тронове" ще приключи след края на своя осми сезон, вече имаме стартова дата за най-новата драма на HBO "Западен свят".

От страна на HBO официално потвърдиха, че създаденото от Джонатан Нолан и и Лиза Джой шоу ще потегли в ефир на 2 октомври. В една от главните роли ще можем да видим легендарния сър Антъни Хопкинс, като част от екипа на сериала са още Ед Харис, Евън Рейчъл Ууд, Джеймс Марсден, Танди Нютън и други. Освен Джонатан Нолан и Лиза Джой, изпълнителни продуценти на "Западен свят" са режисьорът на "Междузвездни войни: Силата се пробужда" Джей Джей Ейбрамс и Брайън Бърк.


Сериалът е базиран на едноименния филм от 1973 година на американския романист и режисьор Майкъл Крайтън. Действието в него се развива във футуристичен увеселителен парк, където хуманоидни роботи малфункционират и започват да избиват неговите гости. Очаква се шоуто на HBO да разшири значително първоначалната идея, представяйки ни една съвременна идея за трендовете от високотехнологичния свят, в който живеем.

Сър Антъни Хопкинс в ролята на д-р Робърт Форд
Сър Антъни Хопкинс в ролята на д-р Робърт Форд

Един от създателите на шоуто Джонатан Нолан заяви, че би искал "Западен свят" да зададе въпроса, "дали ако можем да се потопим напълно в свят на фантазия, където можем да правим всичко, което си поискаме, ще открием неща за себе си, които иначе не бихме желали да узнаем?"

В началото на месец юни имахме шанса да се насладим и на първи трейлър на "Западен свят", който ни позволи да видим кадри от новото шоу. Трябва да си признаем, че появата на сър Антъни Хопкинс ни накара да изтръпнем, както винаги до този момент, поради което и просто нямаме търпение да се насладим на пилотния епизод на сериала в началото на октомври.

Описано като "тъмна одисея за зората на изкуственото съзнание и бъдещето на греха", "Западен свят" открито ни насочва към неизбежните бъдещи времена, когато напредъкът в областта на роботиката ще достигне нива, описвани многократно в работата на не един или двама класици от сферата на фантастиката. Едва ли някой отрича вероятността в бъдеще да живеем рамо до рамо с хуманоидни създания, създадени от нас самите. Къде обаче е границата и какво би могло да се обърка?

Първият трейлър на "Западен свят" успя да грабне вниманието ни още преди два месеца, като сме изключително щастливи, че шоуто ще потегли по своя път съвсем скоро. Актьорският състав е чудесен и гарантира качество поне откъм този аспект, като остава да видим какво друго са ни приготвили създателите на сериала.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни