Eminem и Skylar Grey са Бони и Клайд в новата си колаборация към парчето "Kill For You", което ще бъде част от предстоящия трети албум на певицата, носещ името "Natural Cases".

В интервю за Rolling Stone 30-годишната изпълнителка споделя повече за продуцираната от Slim Shady песен: "От първия ден, в който започнах да пиша "Kill For You", знаех, че внушението за Бони и Клайд ще бъде по-силно, ако направя дует. Песента беше завършена, когато Маршал написа своя куплет към нея."

Двамата не за пръв път работят заедно. Част от проектите, които двамата вече имат зад гърба си, са написаната от Skyler Gray "Love The Way You Lie", в която Eminem си партнира с Rihanna, "I Need A Doctor" на Dr. Dre, както и "Asshole" отново на Eminem. Последно той продуцира още един сингъл от предстоящия албум на певицата, "Come Up For Air", който бе пуснат по-рано този месец.

Надяваме се, че скоро ще видим и видео към "Kill For You". Любопитно ще ни бъде да видим Skylar Grey и Eminem в ролята на Бони и Клайд - образи, неведнъж пресъздавани от различни изпълнители.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар