Новият сезон на "Игра на тронове" със сигурност е едно от най-очакваните събития за феновете на фентъзи жанра. Нетърпението произлиза не само от това, че сериалът се превърна в една от най-гледаните продукции през последните няколко години, но и от факта, че за пръв път няма да следва сюжетната линия на романите, дело на Дж. Р. Р. Мартин.

Последното се наложи, защото британският писател не спази сроковете, които беше обещал за написването на следващата книга от поредицата и сценаристите решиха това все пак да не забавя и телевизионната версия. Въпреки това стана ясно, че авторът е споделил с тях някои от основните моменти, които предстоят, така че обвързаност между "Ветровете на зимата" и шести сезон все пак ще има.

И така: след като от HBO "подразниха" феновете първо с няколко тийзъра, а след това с кадри от снимачната площадка, най-сетне решиха да пуснат и официален трейлър.

Какво да очакваме от новия сезон? Изглежда, че Джон Сноу все пак е мъртъв, но все още не е ясно дали няма да се върне в сериала под някаква друга форма. Виждаме също Мелисандре, която признава, че великата победа, която е видяла в пламъците, всъщност е била лъжа. А ролята на Санса май най-накрая ще се превърне в далеч по-значима, отколкото е била до момента.

Всичко останало - вижте сами в трейлъра. Припомняме ви, че премиерата на сезона ще бъде след малко повече от месец, а точната дата е 24 април.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар