Вече е тук новият албум "HERE" на американската дива и супер успешен автор на музика Алиша Кийс. Световната премиера на албума беше на 4 ноември, а вече можете да се насладите на музикалното пиршество и в Spotify.

Пилотният сингъл от стандартната версия на албума "Blended Family (What You Do for Love)" излезе на 7 октомври. Емоционалната песен е написана и с участието на хип хоп звездата - A$AP Rocky. Международното издание на албума (версията, която се издава в България) включва два допълнителни сингъла - "In Common" и "Hallelujah", и общият брой на песните е 16.

"HERE" е албум, посветен на родния град на певицата - Ню Йорк. Проектът е ода за един от най-великите градове в съвременния свят. "Това е изключително автобиографичен албум – целият ми живот до момента в града, в който съм родена и обожавам. Албум за хората, които живеят в Ню Йорк и за историите, с които израснах. "HERE" пресъздава звученето на Ню Йорк, според собствените ми усещания. Алубмът е агресивен, суров и наситен с много откровени текстове" - разказа Алиша Кийс в интервю за тв шоуто  "Today" при представянето на сингъла "Blended Family (What You Do for Love)".

Aлиша Кийс притежава 14 награди "Грами" в кариерата си. Тя е певица, текстописец, композитор, продуцент и актриса. Алиша Кийс е отличена от New York Times с приза "Най-продавана писателка, организатор и хуманитарен посредник". От издаването на дебютния ѝ албум "Songs in A minor" до сега, Алиша Кийс се превърна в един от най-значимите артисти в музикалната индустрия с множество хитове и над 30 милиона продадени албума по света. Като актриса жъне успехи с ролите си в продукции като Smokin’ Aces’, The Nanny Diaries и The Secret Life of Bees.

През 2011 година, певицата прави своя режисьорски дебют с филма Lili, част от документална поредица от 5 късометражни филма, която основна тема разглежда болестта рака на гърдата. Друг проект, който й носи успех като продуцент, е театралната постановка Stick Fly (по пиесата на Lydia R. Diamond) за театър Cort. Музиката към пиесата е композирана от самата Алиша.

Дебютната ѝ книга е "Tears for Water: Songbook of Poems & Lyrics by Alicia Keys", която ѝ печели отличието на New York Times за най-продаван писател. Освен всичко друго, Алиша Кийс е сред основателите на асоциацията Keep a Child Alive (KCA) - глобална асоциация за подпомагане на децата в нужда.

Алиша Кийс се отказа от грима тази година като публично декларира, че ѝ е омръзнало да съдят за нея по вида ѝ в "суровия свят на развлекателната индустрия", в който "всеки има някакъв коментар как изглеждаш".

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар