Нямаме представа дали "Часът на чудовището" на испанския режисьор Хуан Антонио Байона ще ни остави с позитивни впечатления, но едно е сигурно - филмът изглежда шеметно красив. Поне съдейки и по новия му трейлър, който бе представен лично от суперзвездата Лиъм Нийсън, който влиза в ролята на "чудовището".

"Часът на чудовището" е адаптация на едноименния фентъзи роман на Патрик Нес. Историята ни разказва за малко момче, което няма особено много късмет във все още твърде краткия си живот. Майката на момченцето е тежко болна, децата в училище го тормозят, а неговата баба не му съчувства особено много.

За да избяга от ужасите на реалния свят, 13-годишният Конър си измисля свой собствен фентъзи свят, предвождан от чудовище, който да му помогне да се справи с тежкото си бреме.

Филмът ще се появи на голям екран на 21 октомври, а освен Лиъм Нийсън, в ролите ще видим още Фелисити Джоунс, Сигорни Уийвър, Тоби Кебел и Люис МакДугъл в ролята на малкия Конър.

Освен че лентата е базирана на романа на Патрик Нес, той е и нейн сценарист. Силно се надяваме, че "Часът на чудовището" няма да бъде един от онези твърде чести случаи, когато трейлърът изглежда повече от впечатляващо, но крайният продукт разочарова. Смятаме, че това е филм, който разполага с твърде много потенциал да ни предложи една красива приказка и се надяваме, че ще станем свидетели на такава.

Автор

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Напишете коментар